HÍREK
2003. 09. 10
Lázár János fogadta a kerámiagyártó cég igazgatósági elnökét.
Vásárhelyen járt Wendelin von Boch-Galhau, a Villeroy & Boch AG igazgatótanácsának elnöke. A kerámiagyártó cégcsoport vezetõjét Lázár János polgármester fogadta.

Az elmúlt egy évtized alatt nem találkozott Vásárhely legnagyobb munkaadója, azaz a Villeroy & Boch AG és a város vezetõje. Épp ezért hívta meg Lázár János polgármester Wendelin von Boch-ot, a kerámia- és szanitergyártó cég igazgatótanácsának elnökét Vásárhelyre.
A cégcsoport vezetõje a tegnapi megbeszélésen, amelyen egyébként részt vett Krausz András, a magyarországi rt. igazgatótanácsának elnöke is, ismertette azokat a fejlesztési terveket, amelyek az itteni cég, s így a város életére is nagy hatással lesznek. A konszern ugyanis amellett, hogy a termelés szintjét fenntartja, értékesebb termékek gyártását tervezi a vásárhelyi üzemre bízni, ezáltal növelve az rt. cégcsoporton és városon belüli súlyát – tájékoztatott Sebesi Bálint ügyvezetõ igazgató.
– A vásárhelyi munkavállalók sorsa jó kezekben van – emelte ki a megbeszélést követõen Lázár János, aki elmondta: Wendelin von Boch megerõsítette, hogy a vásárhelyi üzemre hosszú távon számítanak.

ARCHÍVUM

2023
Január
2021
Március
2002
Október