HÍREK
2013. 09. 26
Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok megvalósítására közel 10 millió forint támogatást nyert munkavállalói részére a Villeroy & Boch Magyarország Kft. a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.  
A januárban indult projekt célja, hogy felmérje a munkavállalók egészségi állapotát, hogy kimozdítsa őket a megszokott életritmusukból, és hozzásegítse az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításához, az egészségben eltöltött életévek számának növeléséhez.

A program mottója az „ Újra töltve!” lett.
 
Az első negyedév hónapjai az egészségügyi állapotfelmérések jegyében zajlottak. Ezek keretében közel 250 fő vett részt általános mozgásszervi állapotfelméréseken: gerinc és talpnyomás vizsgálaton, anyajegyszűrésen, elektroakupunktúrás eljárás segítségével a szervezetben jelen lévő vitaminok és nyomelemek feltérképezésén, fittségi-szint mérésen, relaxációs technikák oktatásán. Interaktív előadásokon, klubfoglalkozásokon beszéltünk az egészséges táplálkozásról, a gerincvédelemről. Májustól minden héten egy nap rekreációs szakember segítette a jelentkezők mentális és fizikai regenerálódását. A sportfoglalkozások focibajnokság lebonyolításával indultak. Ezen kívül egészen októberig jógafoglalkozások és gerinctorna, kerékpár és gyalogtúra várja az érdeklődőket.
 
A fenti programok megvalósítását, illetve az elkövetkező évek feladatait egy egészségtervben foglaltuk össze, ami segíti a honnan-hová probléma kezelését. Ennek összeállításában is nagymértékben támaszkodtunk munkavállalóink véleményére.
A TÁMOP-os projekt a vége felé közeledik, de ezzel nem ér véget a szemléletformálás a Villeroy & Boch Magyarország Kft.-nél. Továbbra is igyekszünk odafigyelni az egészségünkre, sokat mozogni és egészségesen táplálkozni, és erre ösztönözni valamennyi munkavállalónkat.

ARCHÍVUM

2023
Január
2021
Március
2002
Október